28 september 2015 – Hotel + huurauto + International Drive (Orlando)

Gedurende onze vakantie in Orlando hebben wij verbleven in het Residence Inn Marriot hotel op het Seaworld terrein. Dit hotel is een prima uitvalsbasis om de regio te verkennen en de diversen (Seaworld) parken te bezoeken. Voor het vervoer op de vakantie bestemming hadden we de beschikking over een Kia Optima (Alamo rental), erg fijne reis auto welke ons zonder problemen op alle bestemmingen gebracht heeft.

Alle dagen waarop we op de International Drive geweest zijn was de Orlando EYE in werking echter had ik toen mijn camera niet bij. Helaas gewacht tot de laatste avond en je raad het al… Orlando EYE heeft storing waardoor de verlichting het gedeeltelijk niet doet. Na enige tijd wachten gaat er toch nog wat verlichting. Les voor de volgende keer om niet te wachten tot het laatste moment met het nemen van dergelijke foto’s (EYE was eerder paars en oranje verlicht wat op de foto’s veel mooier uitkomt). Ook is op de foto’s het “Wonderworks” complex te zien welke zo op zijn kop op aarde geland lijkt te zijn. Dit is een “indoor amusement park” waar vooral kinderen al spelende leren over techniek.

Al met al een TOP vakantie en een nieuw deel van de USA gezien welke we zeker nog een keer willen bezoeken. Er is nog zoveel meer te zien en te doen.