28 mei 2016 – Bezoek Playa Kalki – Playa Forti – Grote Knip – Playa Porto Mari – Landhuis st. Martha en Sunset Jan Thiel (Zanzibar)

Deze dag zijn we naar een aantal stranden geweest. Te weten; Playa Kalki wat één van de meest west gelegen stranden is. Aansluitend zijn we doorgereden naar het naastgelegen Playa Forti. Hier heb je een mooi uitzicht over de baai waar vissersbootjes voor anker liggen. Op de weg terug zijn we ook gestopt bij Grote Knip wat één van de meest bekende en drukst bezochte stranden van het eiland is. Zeker in het weekend is het hier erg druk met zowel toeristen als locals (gratis toegankelijk strand). Vervolgens zijn we nog gereden naar Porto Mari, dit is wat ons betreft één van de mooiste stranden van het eiland. Het water is hier zo helder en het zand op het strand lijkt wel poeder.

Voor de lunch zijn we gestopt bij Landhuis St. Martha. Dit is een landhuis gelegen op een hoog punt waarbij je met name een erg fraaie zonsondergang kan meemaken. Als eindbestemming vandaag staat een bezoek aan Jan Thiel / Zanzibar op het programma. Dit is het uitgaansgebied van het eiland. Zodra je in de buurt komt hoor je de muziek al. Op het strand van strandtent Zanzibar hebben we wat gedronken en de sunset meegemaakt.

Onderstaand wat foto’s van vandaag: