27 mei 2016 – Bezoek Curaloe Aloe Vera – Serena Art – Struisvogel Farm – Sunset “De Kleine Wereld”

Vandaag zijn we naar de Curaloe fabriek/plantage geweest. Op het Internet was vermeld dat hier een rondleiding gegeven wordt echter op locatie aangekomen blijkt dit niet meer het geval te zijn. In de shop wordt een filmpje afgespeeld over het oogsten en verwerken van de Aloe Vera plant. Dit is natuurlijk niet waar we voor gekomen zijn. Na even rondgelopen te hebben in deze shop en wat producten aangekocht te hebben zijn we naar onze volgende bestemming even verderop gegaan.

Iedereen die wel is op Curacao is geweest zal bekend zijn met de poppetjes welke gemaakt worden in de Serena Art Factory. Deze poppetjes worden tevens door de lokale bevolking met de hand geverfd. Erg leuk om gezien te hebben. Uiteraard hebben we ook hier een aandenken voor thuis meegenomen.

Niet veel verderop is de Struisvogel farm. Op deze farm hebben we een rondleiding gehad over het terrein. Hier komen de verschillende levensfases van de struisvogels voorbij. Ook is deze farm geheel ecologisch opgezet waardoor er niets verspild wordt. Na ongeveer 45 minuten is deze tour afgelopen en gaan we naar onze laatste bestemming voor vandaag, restaurant de Kleine Wereld aan het Spaanse Water. Op vrijdagavond serveren zie hier onbeperkt tapas. Erg lekkere en smakelijke gerechtjes en tevens genoten van een mooie sunset.

Onderstaand een selectie van de foto’s van vandaag: