Over mij

Beste bezoeker,

Als eerste wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik zal in het kort wat meer over mijzelf vertellen;

Van jongs af aan ben ik al door fotografie gefascineerd en had al op jonge leeftijd mijn eerste camera. Dit was een compact (point-and-shoot) camera zonder al te veel “fratsen” of mogelijkheden.

Al vrij snel merk ik dat ik meer met fotografie wil en meer creatieve foto’s wil. Ik heb toen van een compact (point-and-shoot) camera de overstap gemaakt naar mijn eerste (Canon) digitale spiegelreflex camera (DSLR). Naast de overvloed aan instellingen opent dit ook een wereld aan (verwisselbare) objectieven/lenzen.

Vanwege de verschillende fotografie onderwerpen kun je eigenlijk niet volstaan met één objectief. Om deze reden heb ik door de jaren heen een leuke collectie bij elkaar verzameld geschikt voor een breed scala aan onderwerpen.

Naast het maken van portret-, natuur- en stedelijke foto’s lijkt het mij leuk om mijn portfolio met opdrachten uit te breiden.

Neem daarom voor opdrachten/shoots, vragen, opmerkingen over geplaatste foto’s of deze site contact op via info@jeffreyfoto.nl of gebruik de contact pagina

De website zal ik blijven ontwikkelen en voorzien van updates.

Met fotografische groet,

 

Jeffrey Verzijl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.