Handbagage gewicht in het vliegtuig

Wie vaak met het vliegtuig reist weet dat er nogal een verschil zit in de afmetingen en gewichten van handbagage. Zeker wanneer je DSLR en verschillende lenzen mee wilt nemen loop je weleens tegen beperkingen aan en moet je camera gear in het vrachtruim mee. Gezien de breekbaarheid en waarde van dergelijke apparatuur zit je hier natuurlijk niet op te wachten.

Op het internet kwam ik onderstaande interessante artikel tegen waarbij per maatschappij zowel de afmetingen als gewichten vermeld zijn. Uiteraard kan het per vlucht verschillen en kunnen er geen rechten ontleend worden aan deze cijfers:

http://defotoblogger.nl/vliegtuig-handbagage-gewicht/

2 Comments

  1. I really like your blog.. very nice colors & theme.
    Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz respond as I’m looking to construct my own blog
    and woud like to knoow where u got this from. kudos

    1. Hi Jennifer, thanks for your reaction on my website. I use the Portfolio Theme in combination with Jetpack. This combination works very nice and you can choose your own colors for the website. For photography I think the Portfolio theme looks really nice on the home screen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.