“Spookstadje” Doel – Belgie – 12 september 2015

Vandaag naar het nagenoeg verlaten en in verval geraakte plaatsje Doel – Belgie geweest voor het maken van “urbex foto’s”. Voor degene welke niet weten wat dit is zie het volgende artikel:nl.wikipedia.org – wiki/Urban_exploring of defotoblogger.nl wat-is-urbex-fotografie
Erg apart om hier rond te lopen en nagenoeg geen bewoners tegen te komen. Onderstaand een selectie van de gemaakte foto’s.

2 Comments

  1. Mooie fotos! Ik wil hier ook heen op 7 november als een paaar vrienden en ik een weekend gaan urbexen in belgie. Ik heb alleen gehoord dat doel zou worden gesloopt met ingang van volgende week… enig idee of hier iets van waar is of toevallig iets gezien?

    1. Hi Nancy,

      Ik ben op dit moment op vakantie vandaar deze wat late reactie. Ik heb verder nog niets vernomen dat er gestart zal worden met de sloop. Toen wij er waren was hier ook nog niets van zichtbaar. In Doel zijn ook nog bewoonde huizen, ik verwacht niet dat deze op een dergelijke korte termijn ontruimd zullen worden. Ook wanneer ik zoek met Google vind ik hier niets over. Ik kan je daarom helaas geen bevestigend antwoord geven op deze vraag.Kun je het mij laten weten of er gesloopt wordt als je gaat/geweest bent? Is zeker wel een locatie waar ik nog een keer naar terug wil.

      Jeffrey

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.